6 stvari, na katere morate biti pozorni, preden začnete z MAGENTO spletno trgovino

  • Ne premišljujte preveč. Čim prej začnite. Hitreje ko boste pridobili izkušnje, prej boste ustvarili dobiček.
  • Vplivajte na svojo ciljno skupino na pravi način. Samo ena objava, ki se bo nanašala na izdelek po katerem je povpraševanje, vam lahko prinese kar 1000 obiskovalcev že v prvih 24-ih urah.
  • Če želite zmanjšati število tistih, ki niso opravili nakupa, jim pošljite e-novico.
  • Ali imate dobro ponudbo? Oglašujte jo in dobili boste priložnost, da povečate prodajo.
  • Izkoristite moč družabnih omrežij.
  • So vaše cene primerljive z ostalimi? Uporabite cenovno primerjavo na vaši spletni strani in povečajte svojo prodajo.

V PODJETJU MARCELINO PODPIRAMO IN GRADIMO:

MAGENTO SPLETNE TRGOVINE – Unikatna Magento spletna trgovina oblikovana po vaših željah. Izgled trgovine prilagodimo celostni grafični podobi vašega podjetja. Pričakuje vas team Magento strokovnjakov in odlična kakovost.

MAGENTO GOSTOVANJE – Spletna trgovina, ki se nalaga počasi, lahko povzroči velike izgube prihodkov. Prepustite delo strokovnjakom.

PODPORA – Vaša spletna trgovina je zaživela! To je šele prvi korak. Kaj pa širitev, nadaljni razvoj in rast? Naša podpora vam bo pomagala. Kontaktirajte nas in nam pošljite povpraševanje.

REŠEVANJE PROBLEMOV – So vas v preteklosti strokovnjaki na področju spletne trgovine razočarali? Ali vaša spletna trgovina ne deluje ustrezno? Mi nikogar ne pustimo na cedilu! Pokličite nas in rešili bomo vaše težave.

“Stopnja konverzije Vaše e-trgovine je več kot merjenje gole prodaje. Poda namreč informacijo, kako Vaša e-trgovina izpolnjuje potrebe kupcev.”


Spremenite spletne obiskovalce e-trgovine v Vaše kupce!

Vprašajte Marcelino team in se informirajte o optimizaciji konverzij v Vaši e-trgovini:

  • pomembno je vedeti, kaj iščejo stranke in kako pomagati, da bi našli pravi izdelek,
  • kakšen je pravi merchandising za Cross-Sell in Up-Sell,
  • kako se pospeši in poenostavi postopek nakupa,
  • kako se personalizira in segmentira baza kupcev.

Magento SEO storitve

Dolgoletne izkušnje na področju e-poslovanja in inovativne ideje bodo povečale konkurenčno prednost Vaše e-trgovine. Za izboljšano prisotnost na spletu nudi Marcelino odlične Magento SEO storitve, ki “raketirajo” prodajo ob pravi kombinaciji z Google Analytics reporti in konfiguraciji Google AdWords oglasov. Magento SEO storitve podjetja Marcelino so prava kombinacija tehnik in idej za pospeševanje prodaje.


Magento vzdrževanje

Marcelino nudi kompletno Magento podporo in vzdrževanje sistema za elektronsko poslovanje spletne trgovine. Za rešitev problemov so na voljo podporne storitve e-pošte, vzdrževanje izdelkov, Magento katalogi, spremembe designa in spletnih strani e-trgovine, nadgradnja modulov preko Magento Connect (razširitve in vtičniki), plačilne možnosti s kreditnimi karticami in spremembe na strežnikih.

Ne zamudite svojih kupcev, kontaktirajte Marcelino team na [email protected]

Kontaktirajte nas

PRIJAVA NA E-NOVICENE ŽELIM E-NOVIC Strinjam se s splošnimi pogoji in pogoji zasebnosti