Odlična vizualizacija podatkov se začne v Google Data Studio.

Google Data Studio pretvori vaše podatke v informativne nadzorne plošče in poročila, ki omogočajo preprosto branje in skupno rabo ter so povsem prilagodljiva. S storitvijo Data Studio lahko iz podatkov oblikujete
zgodbe, ki vam pomagajo sprejemati boljše poslovne odločitve.

Vizualizacija podatkov in delavnica Google Data Studio

Delavnica Google Data Studio se osredotoča na brezplačno orodje za poročanje in vizualizacijo podatkov iz storitve Google Analytics. Izkušnje s programiranjem ali z grafičnimi programi niso potrebne. Interaktivna delavnica zajema tako teoretični kot praktični del, na kateri boste osvojili znanje za izdelavo profesionalnih poročil za vašo spletno stran. Povečajte prodajo z vašo spletno stranjo!

Tečaj je izdelan za tržnike, analitike in za vsakogar, ki se zaveda, kaj nam lahko podatki poročajo. Uporabili bomo podatke iz storitve Google Analytics. Za sodelovanje ne potrebujete svojega računa za Google Analytics, dovolj je računalnik z WiFi in Google Chrome.

Naučili se boste:

  • Načela Vizualizacije podatkov
Osnovne elemente poročanja – Kaj je ključen cilj vašega poročila? Naj bo visoko zastavljen ali bolj specifičen? Pomislite na sporočilo, ki ga želite povedati in kako ga boste učinkovito sporočili svojemu občinstvu. Dali vam bomo namige, kako začeti s poročili še preden boste odprli vaše brskalnike.
  • Google Analytics za poročanje
Vizualizacija podatkov, kaj točno boste prikazali v grafih in tabelah? Kakšne možnosti daje na razpolago Google Analytics in kdaj lahko pogledamo bolj napredne rešitve? Na koncu bomo pogledali še kaj nam omogoča Google Analytics v okviru Google Data Studio.
  • Demo podatki in skupinska ali individualna delavnica

Skozi vodeno delavnico vam bomo predstavili različna orodja in elemente. Povezali se boste z Google Analytics, predstavili podatke in izdelali interaktivno poročilo, ki bo odgovorilo na specifična vprašanja.

Uporabnost

Pripravite podatke za obdelavo.

Preprost dostop do vseh virov podatkov, ki jih morate uporabiti pri vašem poslu za boljše sprejemanje poslovnih odločitev.

Pretvorite vaše podatke.

Splošne podatke pretvorite v matrike, ki jih potrebujete, da boste enostavno sledili poročilu in nadzorni plošči – kode in zahtevki niso potrebni.

Izdelava ključnih poročil in nadzornih plošč.

Data Studio vam daje možnost, da ustvarite pomembne tabele in grafe za skupno rabo, ki bodo vaše podatke spremenili v življenje.

Gradnja lojalnosti

Kupci so lahko vaši najbolj zvesti oboževalci in največji promotorji blagovne znamke. Vsebinski marketing deluje krožno, saj s svojo strategijo spodbudi, da se kupci znova vračajo.

Data Studio v akciji

Spletna agencija naredi SEO optimizacijo z uporabo najboljše prakse, ki bo spletno stran naročnika uvrstila čim višje med zadetki. Pred SEO optimizacijo se naredi tehnična revizija spletnega mesta in analiza konkurence.

Nadzorna plošča Google Analytics

Z uporabo marketinških podatkov iz Google Analytics boste nadzorno ploščo lahko v celoti prilagodili svojim potrebam.

Divja narava spletne strani nadzorne plošče

Poglejte kako nadzorna plošča uporabi podatke spletne strani iz Google Analytics, da jo boste lahko v celoti prilagodili svojim potrebam.

Nadzorna plošča spletne trgovine

Združevanje podatkov iz Google Analytics in Google AdWords ta nadzorna plošča spremeni e-poslovanje in plačljive poizvedbe v enostaven pregled.

AdWords pregled poročila

Poglejte unikatno vizualno prezentacijo za Google Adwords v povezavi z nadzorno ploščo v Google Data Studio.

YouTube poročilo

Uporaba podatkov iz vašega YouTube računa vam nadzorna plošča izdela matrike in unikatno vizualno prezentacijo.

Nadzorna plošča TV oglaševanja

Združuje podatke iz Google Surveys 360 in Google Attribution 360, s čimer zagotavlja celovit vpogled učinkovitosti TV oglaševanja v času pomembnih športnih dogodkov.

Kontaktirajte nas

PRIJAVA NA E-NOVICENE ŽELIM E-NOVIC Strinjam se s splošnimi pogoji in pogoji zasebnosti