Kaj pomeni razvoj spletnih mest v WordPressu?

Programiranje WordPressa ali WordPress Development izvaja visoko usposobljena programerska ekipa (WordPress ali WP razvijalci). Razvojna ekipa pomaga tudi po lansiranju pri delovanju WordPress portala.

WordPress programiranje ali razvijanje spletnih strani v WordPressu vključuje

WordPress predloga (WordPress tema ali template)

WordPress predloga spremeni izgled vaše spletne strani, kar pogosto pomeni tudi postavitev strani. WordPress tema prav tako poudari videz in funkcionalnost vaše spletne strani. WP razvijalec oz. WordPress programer ima znanje, kako izdelati in skonfigurirati spletne strani, kako nadgraditi stare spletne strani ali kako spremeniti ali nadgraditi WordPress predlogo.

Namestitev in konfiguracija WordPress predloge
Stranka v sodelovanju z usposobljenim WP razvijalcem najde ustrezne rešitve. Tako pri majhnih problemih, kot pri zahtevnih projekih.

WordPress programiranje WooCommerce spletne trgovine
WooCommerce je vtičnik WordPressove e-trgovine. Programerji in uredniki upravljajo z različnimi tipi izdelkov v WooCommerce e-trgovini.

WordPress programiranje vtičnikov

WordPress vtičniki so dodatni moduli, ki povečajo funkcionalnost spletne strani. WP programer pomaga pri namestitvi vtičnika in doprogramira stran po meri kupca, ne glede na zahtevnost. Vtičniki delujejo ločeno od WordPress predloge.

WordPress za mobilne naprave

WP programer lahko razvije takšno postavitev WordPressa, ki se bo prilagodila širini zaslona ne glede na verzijo mobilne naprave. WordPress programer lahko tudi optimizira obstoječno spletno stran za mobilne naprave.

Migracija v WordPress
Spletno stran lahko tudi prestavite v WordPress. Migracija vaše spletne strani v WordPress bo varna in brez napak ali izgub.

PSD 2 HTML
WP ekipa s pomočjo orodja Bootstrap pretvori zasnovo strani v visoko kvalitetno HTML kodo.

PSD 2 WordPress
WP ekipa spremeni zasnovo v visoko kakovostni WordPressov portal.

WordPress programiranje po meri
V kolikor ima stranka dodane želje ali zahteve, najame  enega od naših WordPress programerjev.

WordPress prevajanje
Wordpress predloge in vtičniki so na voljo v številnih jezikih.

WordPressovo popravilo napak
Vrnitev v prvotno stanje in popravilo napak je možno po posodobitvi.

WordPress SEO optimizacija
Onsite in offsite SEO Izboljša vaše rangiranje na Googlu, Bingu, Yandexu ali Yahooju, pridobili boste več naročnikov in izboljša vašo spletno stran na splošno. WordPress pozna moč SEO vtičnikov.

WordPress programiranje predloge
Wodpress programerji jo lahko pridobijo brezplačno temo (veliko jih je na razpolago v zakladnici WordPressa) ali za določeno plačilo.

WordPressovo odpravljanje napak
Dobro usposobljen programer bo odpravil težavo še tako kompleksnega problema.

WordPress optimizacija hitrosti strani
Optimizacija spletne strani naredi vašo stran resnično hitro in omogoča hitro nalaganje strani.

WordPress posodobitve
Pomembno je, da posodobimo tri stvari: trenutno WordPress aplikacijo, predlogo in vtičnike.

WordPress prenos
Visoko kvalitetna in hitra spletna stran se prenaša iz enega strežnika na drugega hitro in brez problemov.

WordPress  & Marcelino
Marcelino je poznan kot ponudnik visoko kvalitetnih storitev WordPressa vključno z razvojem in programiranjem, pri čemer uporablja html5, css3, php, javascript, jquery, ajax v kombinaciji z WordPressom. Zagotavljamo razvoj programov brez napak, visoko odzivnost in dokumentacijo. Marcelinova ekipa programerjev je usposobljena za vse vrste modifikacij in nadgradenj vtičnikov in predlog.

Pokličite nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Plačljive medijske storitve izkoriščajo prilagojen mix kanalov z namenom povečanja spletne izpostavljenosti. Rezultati se pokažejo od obsega iskalnih zadetkov, do večjega števila zadetkov objav na družabnih medijih.

Z ustvarjanjem in povečevanjem baze podatkov sledilcev in prejemnikov e-novic bo podjetje s pomočjo email marketinga doseglo najboljšo obliko pogovora.

Kontaktirajte nas

PRIJAVA NA E-NOVICENE ŽELIM E-NOVIC Strinjam se s splošnimi pogoji in pogoji zasebnosti